Kapcsolatanalízis Babának-Mamának

2014.03.25 01:19

 

Szerző: Sipos Edit

" Álmaimban szüntelen változó alakban látogatsz...Lelked már megszületett kicsikém. Szavak nélkül elmondtad ezt nekem és én megértettem, hiszen sokat beszélgetünk az érzések azon titokzatos hullámhosszán, ami összeköti az anyát a testében fejlődő magzatával."

Tarjáni Iza írása jól érzékelteti, hogy a mamának nemcsak testi, de valódi lelki kapcsolata van a Babával. Ezt a kommunikációs közeget, a Hidas György és Raffai Jenő szerzők által kifejlesztett Anya-Magzat Kapcsolatanalízis, úgynevezett kötődési térnek nevezi. Az ülések során a Mama felveszi a kapcsolatot a magzatával. Hívására a baba az Anya SZÍVE FELÉ HÚZÓDIK, így jobban megértik egymást. A kommunikáció a gondolatok, érzések szintjén jön létre.

 

Kedves Kismama, ha Kapcsolatanalízisbe jársz és van kedved kitölteni egy izgalmas kérdőívet a szülésed közeledtével (elérted a harmadik trimesztert), akkor csak kattints ide! Ha már megszületett Kisbabád és túl vagy a gyermekágy nehezebb időszakán (és a a pici lehetőleg még nem több egy félévesnél)

akkor, erre találod a kérdéseket!

A kitöltést hálásan köszönöm!

Vissza

Elérhetőség

dr. Sipos Edit
Összhang Egyesület Eger

3300 Eger, Barkóczy u. 11. II.Em. 4. Kapucsengő: 22,

Forma Stúdió Szentendre
2000 Szentendre, Dunakanyar Krt. 46.


06-30-950-50-44

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode