Bemutatkozó

2015.02.26 20:38

 

Kedves Kismama!

Sipos Edit vagyok, diplomás pszichológus, Perinatális szaktanácsadó. Elsősorban szülészeti területen dolgozom együtt a leendő Édesanyákkal, Kismamákkal.
 
Engedd meg, hogy legyek a KISÉRŐD, járjuk együtt végig ezt a szép utat!
 
Hol tudok Hozzád kapcsolódni?
 
Minden olyan "lelki" ügyben, ami váratlanul tör elő, furcsa reakciók szorongások, félelmek kísérik. Módszerem segítségével könnyen feltárható, miért zavarodsz össze mint kismama a szülésed közeledtével, miért érzel bizonytalanságot, vajon "elég jó anya vagy -e?", miért kételkedsz, hogy képes vagy gyermeked kihordására? Miért kezdesz egyre inkább saját Édesanyádra hasonlítani, holott az ellenkezőre koncentráltál eddig? 
Miért van az, hogy generációkon keresztül ismétlődik egy-egy szülési, gyermeknevelési minta?
 
Megkeressük a választ:
 
Kire és mire lehet majd a kórházban számítani, hogyan zajlik a vajúdás és szülés, miért jó ha készítesz szülési tervet? Miben segít majd a kórházi személyzet, milyen a TUDATOS kismama attitűd, milyen választási lehetőségek adottak, és végül hogyan kerülhetők el a "fájdalmas" események? Bár már létezik Otthonszülés Magyarországon, mégis legtöbben a kórházi otthonos szülészetet választanák, ahol van több szülési alternatíva, pl. a vízben szülés.
 
 
 

Vissza


Elérhetőség

dr. Sipos Edit
Összhang Egyesület Eger

3300 Eger, Barkóczy u. 11. II.Em. 4. Kapucsengő: 22,

Forma Stúdió Szentendre
2000 Szentendre, Dunakanyar Krt. 46.


06-30-950-50-44

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode