Kapcsolatanalízis Babának – Mamának

2014.03.18 22:59

 

„ Álmaimban szüntelenül változó alakban látogatsz...A lelked már megszületett kicsikém. Szavak nélkül elmondtad ezt nekem és én megértettem, hiszen sokat beszélgetünk az érzések azon titokzatos hullámhosszán, ami összeköti az anyát testében fejlődő magzatával

 

Tarjáni Iza írása jól érzékelteti, hogy a Mamának nemcsak testi, de valódi lelki kapcsolata van a Babával. Ezt a kommunikációs közeget, a Hidas György és Raffai Jenő által kifejlesztett Anya - Magzat kapcsolatanalízis, úgynevezett kötődési térnek nevezi. Az ülések során a Mama felveszi a kapcsolatot a magzatával. Hívására a Baba a Anya szíve felé húzódik, így jobban megértik egymást. A kommunikáció gondolatok, érzések szintjén jön létre. 

 

A kapcsolatanalízis lehet terápiás célú, ha az elmúlt veszteségeit, hiányait dolgozza fel. Segíti a felnövekvő Babát differenciálódni, időre elhatárolódni a Mamától. És nem utolsó sorban nagyon izgalmas folyamat, amikor  a szülésre a Magzattal együtt lehet  készülni.

 

Ha kapcsolatanalízisbe jársz és van kedved kitölteni egy izgalmas kérdőívet a szülésed közeledtével, akkor csak kattints ide!

A kitöltést hálásan köszönöm!

 

Vissza

Elérhetőség

dr. Sipos Edit
Összhang Egyesület Eger

3300 Eger, Barkóczy u. 11. II.Em. 4. Kapucsengő: 22,

Forma Stúdió Szentendre
2000 Szentendre, Dunakanyar Krt. 46.


06-30-950-50-44

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode